Naked aunty melayu


Semua pasangan yg ku temui hanya berminat untuk melakukan adengan biasa dalam hubungan.Sedangkan aku semakin ghairah untuk mencuba dan menikmati sesuatu yang lebih x-tream.Aku terus membalas kucupan hangat dan liar darinya.Puas kami beromen sambil tangan masing2 ligat membuka pakaian.Keluar masuk pisang itu mambuatkan aku hampir menjerit kesedapan. Setalah hampir 5 kiub ku masukkan .mula mengacukan batangku ke asshole nya. Masanya tiba jua..akhirnya kaki ku tegang..menahan saat yg ditunggu. Kemudian kami berkucupan..mengulum lidah menikmati kehangatan air mani bersama sama. Akhirnya Pipi berhenti menyorong tarik buah pisang dan membiarkan separuh darinya di dalam."Kemut kuat kuat sayang.."..bisik Pipi. "Please cum in my mouth.." bisik Pipi..."Rugi kalau u buang..bazir jer.. Aku pun mencabut batangku yang kesejukan..kusuapkan ke mulut Pipi.



Dihisapnya sepuas hati sambil lidahnya menghirup2 air mazi yg melelh keluar."Berika sedikit air tu kat abang"...pintaku. Kemudian Pipi kembali mengulum batangku sambil tangannya bermain main di telorku. Tiba2 ku rasakan jari telunjuknya cuba menerokai lubang bontotku."Nanti...ingat tak planing kita..dulu..." pintaku.Tapi kali ini aku berdiam diri..membenarkan batang Pipi yang hampir sama saiz dengan batang masuk perlahan2 menikam bontotku. Lubang asshole ku juga dapat menerima sepenuhnya batang Pipi kerana adanya buah pisang yang sudah lenyek di dalam bontotku. Aaaaaaarrrgggghhhh,...i'm cuming..jeritnya...i'm cuming.."jangan pancut dlm ... Setelah puas Pipi makan buah air mani itu..pun meniarapkannya."I nak u buat lebih x-trem dari i" pinta Pipi. Hentakkannya semakin kuat.tak terasa sakit kerana otot bontotku telah bersedia menerimanya setelah 'warm up' dibuat dengan buah tadi. Batang I dapat rasa buah pisang dan anggur dalam bontot u.." kata Pipi. Aku terus mendapatkan kiub kiub ais dari peti sejuk. Aku terus teringatkan peganganku...mampukah aku melawan kali ini. Pipi menikmati buah bersama air maninya sendiri itu dengan manja sekali.

Selama ini memang aku tak pernah melakukan anal sex kerana aku sentiasa ada batasnya. Hampir 15 minit Pipi menyorong tarik batangnya akhirnya masanya pun tiba. i nak u pancut atas buah buah yang masih ada di dalam bakul tu"..pintaku segara. terasa lega bontotku..di pancutkan air nikmatnya itu ke dalam bakul buah. Matanya layu..mulutnya terus mengunyah..lidahnya menjilat2 air maninya yang melekat pada buah itu.

Pipi lantas mengumpul air maziku dalam mulutnya lalu meluahkan kedalam mulutku. Pipi terhenti...mengingat kembali apa yg dirancang. Kami terus ke bilik air untuk upacara 'mencuci' Bontot.



Naked aunty melayu comments


  • Blog Men 2 Men Cerita Gay Melayu Impian Sex Nakal profil de paulette60

    paulette60

    Cerita Gay Melayu Impian Sex Nakal. Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video…
  • Malaysian Indian Student Fuck Videos - HEAVY-R profil de paulette60

    paulette60

    We have tons of malaysian indian student fuck videos all completely free to watch! Heavy-R is a free porn tube offering the most hardcore porn videos. Now you can.…
  • Mallu Sex Video - Page 1. 1-173 Mallu Tube Sex Video Clips of. profil de paulette60

    paulette60

    Spicy Sex Video Tube, 1 Page - Mallu sex video, 1-173 Free Mallu Tube Sex Video of 173, Sex Video Clips, Sex Tube, Porn Tube, XXX Tube…
  • Indian @ 220 Images profil de paulette60

    paulette60

    IMAGES indian, tamil, arab, malay, hijab, aunty, muslim…
  • Aunty Mallu Porn - HD Adult Videos - SpankBang profil de paulette60

    paulette60

    Watch Aunty Mallu porn videos for free on SpankBang - over 959 movies and sexy clips.…